El diari Ara ha decidit incrementar la cobertura de les informacions de fora de l’òrbita barcelonina. La iniciativa arrenca per les comarques gironines, de les quals n’augmentarà les notícies al web i publicarà una sèrie de suplements especials que es distribuiran a tot el país.

El primer número sortirà el divendres 25 d’octubre, de cara a les Fires de Sant Narcís: a banda d’informació sobre la festa patronal, també inclourà un especial sobre la Cerdanya, així com seccions d’actualitat, entrevistes, reportatges, opinió i cròniques sobre temes econòmics, culturals i socials. Segons el diari, amb aquesta iniciativa es vol millorar la cobertura de l’actualitat a les comarques gironines i fer-ne difusió a tot el país.

Aquest no serà l’únic territori al qual es prestarà més atenció. Segons han confirmat des de l’Ara a Comunicació 21, també hi ha plans per incrementar de la mateixa manera la informació de les demarcacions de Tarragona i Lleida. De moment però, no s’ha concretat un termini d’implantació ni s’ha determinat si també tindran cobertura especial pròpia les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central o Alt Pirineu-Aran.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram