El guardó per honorar la memòria de la periodista Concha García Campoy, que va morir el juliol de 2013 a causa d’una leucèmia, ja és una realitat. Impulsat per l’Acadèmia de de Televisió (que hi treballava des de feia temps), el Premi Periodístic Concha García Campoy reconeixerà anualment trajectòries professionals o treballs periodístics que “traslladin a la societat amb rigor, ètica i compromís històries relacionades amb la investigació, la divulgació científica o la salut.

El guardó, que no té dotació, consta de quatre categories: televisió, ràdio, premsa escrita i periodisme digital. El termini per presentar-se a la primera edició finalitza el 15 de gener de 2015. En cas de treballs periodístics, han d’haver estat publicats o emesos durant el 2014.

“A ella li hauria agradat dedicar el seu temps a la investigació i utilitzar el seu prestigi i carisma per donar veu a aquest tipus de treballs que no acostumen a tenir espai en el dia a dia dels mitjans”, va assenyalar aquest dimarts el fill, Lorenzo Díaz García Campoy, durant la presentació del premi, coincidint amb la data de naixement de la periodista. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram