La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha obert la convocatòria de les borses de treball per a la contractació laboral temporal de diferents categories professionals i directives. La mesura busca proveir 62 llocs de treball per a la posada en marxa de l’ens públic fins que no s’adjudiquin les places mitjançant els corresponents processos selectius. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 17 de juny.

Per aquestes contractacions temporals, es valorarà com a mèrit haver treballat en l’antiga RTVV, l’antiguitat i el fet que s’hi accedís mitjançant un procés selectiu, tal com recull la Llei de servei públic de radiodifusió i televisió d’àmbit autonòmic aprovada el juliol de 2016.

Així, per al barem de mèrits, amb una puntuació màxima de 50, l’experiència en el mateix lloc de treball a RTVV comptarà 0,07 punts per mes complet en actiu (amb un màxim de 19 punts); els serveis prestats en altres categories es valoraran amb 0,01 punts per mes (amb un topall de 2,5), i la superació d’un procés selectiu per a la mateixa categoria al qual s’opta sumaran 7,5 punts.

Les categories professionals per a les quals s’ha obert la borsa de treball temporal, són: tècnic en comunicació; tècnic en gestió web; tècnic en màrqueting; tècnic publicista; tècnic en audiències; producció executiva; tècnic en lingüística; tècnic en gestió econòmica i administrativa; tècnic de recursos humans; tècnic jurídic; tècnic en telecomunicacions; tècnic en informàtica; tècnic d’emissió; operador d’equip; operador de sistemes informàtics; operador electrònic; administratiu; auxiliar administratiu de presidència, i auxiliar administratiu.

Per a les modalitats directives, s’han convocat les borses de treball per a la direcció del gabinet tècnic; la direcció de la secretaria de presidència; la direcció de la secretaria; la direcció del departament econòmic i contractació; la direcció del departament de recursos humans; la direcció del departament jurídic, i la direcció del departament tecnològic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram