Illegal Times és una revista satírica d’un sol número sorgida coincidint amb els darrers dies de la campanya electoral amb l’objectiu de denunciar els “atacs” de l’Estat espanyol “contra els drets col·lectius i individuals”, entre els quals la llibertat d’expressió.

La publicació neix d’una idea conjunta de la cooperativa de comunicació L’Apòstrof i el dibuixant Jaume Capdevila ‘Kap’, amb la voluntat de recollir veus crítiques contra les “polítiques repressives” de l’Estat.

Del número se n’ha fet un tiratge de 10.000 exemplars que s’han distribuït gratuïtament, i també es pot consultar i descarregar al web en quatre llengües diferents (català, castellà, anglès i francès).

Illegal Times compta amb col·laboració desinteressada de 25 dibuixants d’arreu del món (entre els quals de The Guardian, The New Yorker o Charlie Hebdo) i d’una vintena d’activistes socials i culturals.

En concret, hi participen ninotaires com Anthony Garner, Cécile Bertrand, Martin Rowson, Liza Donelly, Coco, Khalid Gueddar, Terry Anderson, Tjeerd Royaards o Willem, a més de Ferreres, Manel Fontdevila, Eneko, Ferran Martin, Raquel GU, Fer, Azagra i el mateix Kap.

Les reflexions escrites les posen els escriptors Jaume Cabré i Marta Rojals; els periodistes Hamza Yalçin, Natza Farré i David Fernàndez; el fotoperiodista Jordi Borràs, l’economista Arcadi Oliveres, la guionista Júlia Cot, l’actor Sergi López, la pallassa Pepa Plana, l’activista Simona Levi, l’advocada Jone Goirizelaia, el politòleg Ramón Cotarelo o l’antropòleg Manuel Delgado.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram