La propera setmana s’inicia el rodatge de la nova sèrie de TV3, una coproducció amb Brutal Media que es preveu estrenar durant aquest any en horari de prime time, de moment sota el títol provisional de Les de l’hoquei.

La sèrie és el resultat del treball de fi de grau de guió de quatre alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra: Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet. Totes quatre participen en la producció de la sèrie com a guionistes juntament amb la professora tutora del treball, Marta Grau, que exerceix com directora argumental.

El setembre de 2016, les creadores del projecte van van aconseguir 5.780 euros amb una campanya de micromecenatge per finançar el rodatge de l’episodi pilot. El desembre del mateix any van presentar-lo al Pitching audiovisual universitat-indústria que organitza anualment el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya, la productora Brutal Media s’hi va interessar, i va acabant assumint-ne el desenvolupament. Dos anys més tard, TV3 va comprar el format, que a més compta amb finançament de Netflix.

Les de l’hoquei constarà de 13 capítols de 50 minuts, sota la direcció de Kiko Ruíz Claverol i Patrícia Font. Es tracta d’una proposta de ficció per a totes les edats que presentarà una nova mirada generacional i femenina de l’esport i la vida.

La trama gira al voltant de les vivències de set jugadores i l’entrenadora d’un equip d’hoquei patins femení d’un petit poble. Totes elles hauran d’aconseguir trobar el seu lloc tant en les seves vides com dins l’equip, i defensar-lo davant l’amenaça de la desaparició de la secció femenina d’hoquei. Les quatre alumnes de la UPF van concebre el projecte com la sèrie que els hauria agradat veure quan eren adolescents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram