Després de 26 anys, el passat divendres es va emetre per últim cop L’informatiu vespre. Per substituir-lo, TVE Catalunya estrena aquest dilluns un magazín diari d’actualitat informativa conduït per Xavi Díaz, que canvia de registre després de 25 anys dedicat a la informació esportiva. A més, el nou espai, Vespre a La 2, avança l’horari una hora i s’emet de 19 a 20 h amb l’objectiu d’incrementar l’audiència evitant una franja amb més competència.

Segons la directora de TVE a Sant Cugat, Anna Maria Bordas, es tracta d’una “aposta important” que optimitza i unifica els recursos que es destinaven a l’informatiu amb els dels programes que s’emetien posteriorment, alguns dels quals passen a ser una secció del nou magazín. Segons va explicar durant la presentació del nou espai, la setmana passada, la cadena vol crear una marca que s’identifiqui amb TVE.

Dirigit per Quim Barnola, Vespre a La 2 completarà les notícies del dia amb entrevistes i reportatges, i comptarà amb una àmplia nòmina de col·laboradors: Olga Viza, Màbel Martí, Montse Busquets, Carles Bassolas, Eloi Vila, Irene Orce, Núria Cuadrado, Pere Figuerola, Carme Gasull, Roser Amills i Montse Elias, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram