El grup Novapress Edicions ha arribat a un acord amb Vallesana de Publicacions per comprar el Diari de Sabadell, que d’aquesta manera es garanteix la seva continuïtat. El primer número de la nova etapa sortirà el dimarts 10 d’abril, però els canvis no seran visibles fins a mitjan juny, quan s’espera rellançar la capçalera amb un redisseny integral.

El nou projecte està liderat per Marc Basté, advocat i periodista, especialitzat en transformació digital i innovació de mitjans, i Leo Torrecilla, empresari industrial i inversor. El seu objectiu és “recuperar la rellevància del diari, enfrontant la necessària transformació digital, i reinventant el model de negoci i el model editorial”, en paraules del primer.

Basté i Torrecilla compten amb el suport financer i professional d’un ampli grup de sabadellencs “convençuts de la necessitat d’un diari potent, arrelat al territori i enfocat al servei al lector i a la ciutat”, segons explica el mitjà.

Aquest dijous sortirà el darrer número del Diari de Sabadell editat per Vallesana de Publicacions, que també ha venut la seu al centre de la ciutat en una altra operació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram