La fins ara directora de comunicació de TVE a Catalunya, Ana María Bordas, ha pres possessió aquest dijous al matí com a nova directora del centre de producció de Sant Cugat. Bordas, que va ser directora de RNE a Catalunya del 1997 al 2005, substitueix Montse Abbad, qui a partir d’ara només es dedicarà a la direcció de La 2, càrrec al qual va accedir el passat setembre.

Bordas, que ha treballat en diferents càrrecs de RTVE des del 1982, ha agraït la confiança de la direcció i ha explicat que ara comença una nova etapa en la qual seguirà treballant “tant com sempre” i en la que vol comptar amb tots els treballadors del centre.

Durant l’acte de presa de possessió, el director de TVE, Santiago González, ha demanat a la plantilla el recolzament i la confiança per a la nova directora, i ha assegurat que volen “utilitzar al màxim els recursos tècnics i humans del centre” com a línia de treball a potenciar a Sant Cugat.

Per la seva part, Montse Abbad ha agraït als treballadors els quatre anys que ha ocupat el càrrec, tot i que en nombroses ocasions han demanat la seva dimissió. A més, Abbad ha assegurat que Bordas millorarà “el que hem posat en marxa” i ho farà “amb molta il·lusió”.

Finalment, el president de RTVE, Alberto Oliart, ha agraït a Montse Abbad tota la feina que ha fet durant aquests anys i el que seguirà fent com a directora de La 2.

Trajectòria

Ana María Bordas (Barcelona, 1959), Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, va entrar a RTVE com a redactora contractada per a Radio Cadena Española (RCE), del 1982 al 1984.

Després, fins al 1988, va desenvolupar tasques de redactora fixa de RNE a Barcelona com a periodista de política i editora d’informatius, així com de redactora d’internacional als serveis informatius de cap de setmana a TVE a Catalunya.

Del 1989 al 1992, va ser corresponsal de RNE a la delegació de Washington, i fins al 1996 va ser responsable de d’informació política i local de RNE a Barcelona. Posteriorment, fins al 2005, va ser directora de RNE a Catalunya, i fins al 2008, delegada de relacions institucionals de TVE Sant Cugat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram