Després de cinc anys col·laborant com a tertuliana al programa Julia en la Onda, presentat per Julia Otero, la cadena radiofònica d’Antena 3 va optar el passat divendres per prescindir de Pilar Rahola, segons informa e-notícies.

El motiu hauria estat l’article titulat La chusma, publicat a La Vanguardia fa una setmana, en què la periodista replicava Carlos Herrera, presentador matinal a Onda Cero, arran de les seves manifestacions per la prohibició de les corrides de braus a Catalunya, que va atribuir “a tota aquella xusma i a tota aquella escombraria nacionalista”.

“A partir d’ara, què faràs? Quan entrevistis el president Mas el presentaràs com el ‘presidente de la chusma y la basura nacionalista’?”, li preguntava Rahola en la seva columna. I seguia: “I als catalans nacionalistes que t’escolten, els recordaràs que són pura porqueria? Per altra banda, fins a on arriba la definició? Som xusma i escombraria només si estem contra els toros, o hem de cometre altres maldats?”, etzibava la periodista.

(Ampliació) Aquest mateix dimarts al matí, Herrera ha negat tenir res a veure amb la sortida de Rahola, i fins i tot ha assegurat que l’article de la periodista “era afectuós des de la discrepància”. A la tarda, Otero ha explicat que era una “decisió empresarial” que ella no compartia. A més, ha afegit que Herrera no tenia res a veure amb la decisió de la direcció d’Onda Cero.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram