Aquest dilluns, a les 22.30 h, la cadena pública estrena KMM (Kubala, Moreno i Manchón), una nova sèrie de ficció coproduïda amb Diagonal TV i protagonitzada per Jordi Martínez, Marc Cartes i Núria Gago. Tot i tractar-se d’una de les apostes d’aquesta temporada, però, la sèrie està marcada per les retallades pressupostàries i la màxima de fer més amb menys.

La directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, va reconèixer aquest dimecres que KMM “s’ha fet en unes condicions molt diferents” a com es feien “en altres èpoques”. En aquest sentit, va remarcar que la cadena no vol renunciar a tenir sèries en horari de màxima audiència, per la qual cosa s’està fent un “gran esforç” per mantenir la qualitat amb pressupostos “substancialment” inferiors.

Per la seva part, el cap de dramàtics de TVC, Jordi Roure, va explicar que cada capítol té un principi i un final, cosa que habitualment encareix el producte, tot i que aquest cop s’ha pogut fer amb menys pressupost “gràcies a l’esforç de tothom”.

D’esforç també va parlar el productor executiu de Diagonal TV, Jaume Banacolocha: “Ha estat difícil de fer. Anàvem de pressa. Teníem unes condicions concretes que s’havien de complir i això ha suposat un gran esforç col·lectiu. I, malgrat tot, quan ho veiem en pantalla, diem: ‘Que bé que ha quedat’. Ens quedem parats de la qualitat”, va assegurar

Banacolocha també va voler agrair a TV3 que, malgrat “tot el que està passant”, continuï sent el “motor” de la indústria audiovisual catalana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram