Les mesures executades fins ara no han evitat que la situació econòmica d’Intereconomía continuï sent força delicada, motiu pel qual s’està plantejant una retallada de la despesa del 30%. Segons informa PRNoticias, el conseller delegat del grup, Juan José Aizcorbe, va explicar el passat divendres als treballadors que per dur a terme aquesta rebaixa hi ha dues opcions: canviar de seu i acomiadar més treballadors.

Actualment, Intereconomía deu a la plantilla la paga extra d’estiu i la nòmina d’octubre, a les quals aquesta setmana se sumarà la de novembre. Aizcorbe es va comprometre a pagar una nòmina abans del pont de desembre i una altra abans d’acabar l’any.

A banda, la manca de liquiditat fa que el grup degui algunes de les quotes de les indemnitzacions de l’ERO per a 160 treballadors que va aplicar al juny, les quals s’havien de pagar en sis terminis.

La reunió entre el conseller delegat i la plantilla es va produir després que uns 150 treballadors sol·licitessin per carta una trobada perquè els expliqués en quina situació es troba l’empresa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram