El Punt Avui farà les maletes i deixarà l’actual seu barcelonina al carrer Tàpies 2 del Raval. Marxarà a l’Eixample, al carrer Diputació 284, cantonada amb Roger de Llúria, on ocuparà la quarta planta. El trasllat es produirà entre setembre i octubre, depenent de quan estiguin enllestits els treballs d’adequació de la nova seu, segons ha confirmat a Comunicació 21 el seu director, Xevi Xirgo.

El canvi es produeix per diferents motius. Per una banda, l’actual seu s’havia quedat gran després de les diverses reduccions de plantilla. Una altra raó és logística: l’actual seu consta de dues plantes i en la nova només n’hi ha una, amb la qual cosa es guanyarà en agilitat productiva. Finalment, el preu del nou lloguer també és més econòmic. Segons Xirgo, aquest últim no és el principal motiu del trasllat, sinó que la decisió s’ha pres per una suma de factors.

El Punt va arribar número 2 del carrer Tàpies fa gairebé deu anys, el novembre del 2003, quan el diari gironí va estrenar una edició per a Barcelona. Posteriorment, el juny del 2010, s’hi va traslladar la plantilla de l’Avui (adquirit per Hermes el novembre del 2009), fins aleshores a Enric Granados 84. El 31 de juliol del 2011, ambdues capçaleres es van unificar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram