El proper dilluns, de 8.30 a 17 h, la Casa de la Convalescència de Barcelona acull la primera edició de la jornada EBU Knowledge Exchange, organitzada per l’European Broadcasting Union i el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La trobada persegueix afavorir l’intercanvi de coneixements entre professionals de la radiotelevisió pública i acadèmics especialitzats en servei públic, noves tecnologies i nous formats audiovisuals.

La jornada té per objectius debatre sobre la situació actual i el futur del servei públic audiovisual, amb especial atenció sobre com la innovació tecnològica es pot utilitzar per connectar millor amb l’audiència; fomentar l’intercanvi d’idees i experiències, i potenciar la col·laboració entre professionals i acadèmics per trobar solucions a les necessitats del sector.

Quatre sessions

Durant la trobada, a la qual assistiran més de 100 professionals i experts, membres de l’EBU presentaran experiències i casos bones pràctiques, i es debatrà sobre iniciatives interessants d’actors del mercat que puguin beneficiar el sector públic audiovisual.

El programa de l’EBU Knowledge Exchange es divideix en quatre sessions. La primera és una ponència sobre el caràcter indispensable del servei públic audiovisual, a la qual seguiran tres taules de debat: la innovació en el camp de la ràdio (aplicacions per a mòbils, plataformes en línia i serveis híbrids); la televisió social, i la necessitat de les radiotelevisions públiques per connectar amb les seves audiències.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram