El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va lliurar aquest dijous la 22a edició dels Premis de Civisme als mitjans de comunicació. En la categoria de premsa escrita enguany s’ha distingit el reportatge Les altres mil nenes de Chibok, de Xavier Aldekoa, publicat a La Vanguardia, i en internet el projecte La revolució dels afectes quilòmetre zero, d’Anna Zaera, publicat a l’Anuari Mèdia.cat.

Per la seva part, en la categoria de producció televisiva s’ha distingit el programa Fet aquí, de Teveon Ebre (Canal 21), i en producció radiofònica s’ha premiat la sèrie de reportatges Els nous altres catalans emesa al Catalunya migdia de Catalunya Ràdio.

El jurat també ha atorgat sengles mencions especials: al treball El calvari dels oblidats, de l’equip Hemisfèria.cat, en la modalitat d’internet, i al reportatge Famílies gitanes a l’escola, de Margarita Esparza, emès al programa Món possible de Ràdio 4, en la categoria de producció radiofònica.

Els Premis de Civisme als Mitjans de Comunicació reconeixen els treballs que han sobresortit pel tractament de valors de civisme i han exercit un determinat impacte social. Cadascuna de les categories està dotada amb 1.500 euros.

El jurat estava presidit pel secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, i format pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i els periodistes Marc Colomer, Sònia Pau i Albert Segura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram