Agustí Sala, cap d’economia d’El Periódico; María José Tarancón, de Pimec; el president de Pimec, Josep González; la directora del diari, Anna Cristeto, i el president de la Generalitat, Quim Torra (foto: Joan Cortadellas / El Periódico).

La patronal de la petita i mitjana empresa PIMEC va lliurar dilluns a la nit la 32a edició dels Premis Pimes en un acte al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Enguany, en la modalitat de millor treball periodístic en temes econòmics ha distingit El Periódico de Catalunya.

El jurat ha guardonat el diari pel seu paper divulgador de la innovació empresarial des de la secció d’economia i el suplement mensual +Innovació. A més, destaca que la seva tasca en matèria econòmica ha contribuït a mantenir el mitjà com “una de les capçaleres de referència del país” durant quatre dècades. A més, també es ressalta la seva aposta “pel lideratge en femení i la igualtat de gènere”.

El guardó el va recollir la nova directora d’El Periódico, Anna Cristeto, la primera dona que dirigeix el diari en la seva història.

La gala va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident Pere Aragonès; els consellers d’Interior, Miquel Buch; Treball, Chakir El Homrani, i Empresa, Àngels Chacón; el president del Parlament, Roger Torrent; la ministra d’Indústria, Reyes Maroto; la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram