El centre d’innovació Las Naves de València organitza dimecres 28 d’octubre una jornada per reivindicar i donar a conèixer el paper dels mitjans de comunicació durant la pandèmia, així com descobrir com han innovat durant aquest període. Amb el títol de Mitjans de comunicació i Covid: innovar per a seguir sent essencials, l’esdeveniment reunirà una trentena de professionals de la informació en set taules temàtiques, que es podran seguir en streaming.

Les set taules programades, són: Les lliçons que ens deixa laCovid: Quin ha estat el paper dels mitjans? (10 h); Veracitat en la informació: com combatre les fake news (10.40 h); Innovar o morir: noves maneres de captar audiències (11.40 h); I ara, de què vivim? Nous models de negoci i vies de finançament (12.20 h); Els nous periodistes formats per a la nova realitat? (16 h); Formats audiovisuals innovadors (16.40 h), i Els professionals de la informació: d’elit a mileuristes (17.20 h).

Així doncs, els objectius de la jornada passen per analitzar el paper dels mitjans en la societat durant la crisi de la Covid-19; conèixer innovacions i fórmules perquè els continguts continuïn captant l’interès dels lectors, i avançar en nous models de negoci arran de l’impacte de la pandèmia en el sector.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram