Àlex Font, Albert Llimós, Mònica Bernabé i Toni Padilla (foto: Pere Tordera / Ara).

El diari Ara ha creat un equip de periodistes que se centrarà en el periodisme d’investigació i els grans reportatges de fons, format per firmes conegudes de la casa: Mònica Bernabé, Albert Llimós, Àlex Font Manté i Toni Padilla.

“Avui més que mai fem una aposta pel periodisme útil, el de proximitat, que alhora té una mirada global”, destaca la directora de l’Ara, Esther Vera. “El nostre equip d’investigació compta ara amb quatre reporters de primer nivell, que tenen en una magnífica redacció els col·laboradors imprescindibles”, afegeix.

Així doncs, més enllà dels quatre periodistes assignats a l’equip, la direcció del diari vol “trenar” tota la redacció en el projecte, de manera que aquesta àrea d’investigació treballi de forma coordinada amb les diferents seccions de l’Ara.

La creació d’aquest equip d’investigació provoca canvis en dues seccions: el periodista Xavi Hernández és el nou cap d’esports en substitució de Toni Padilla, i Francesc Millan d’internacional en el lloc de Mònica Bernabé.

“L’Ara s’ha caracteritzat aquests anys per posar el periodisme per davant, pel rigor i per la independència”, apunta Vera. “Els canvis a la redacció ens ajudaran a mantenir i aprofundir aquesta defensa del periodisme lliure i rigorós, ben escrit i compromès amb la societat i amb els nostres temps. Periodisme per al progrés del país i per a un món canviant i en circumstàncies complexes”, rebla la directora.

Aquest reforç de la redacció es produeix l’any en què l’Ara celebra el desè aniversari, i anirà acompanyat de millores als canals digitals i algunes novetats més que es presentaran les properes setmanes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram