L’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG) ja ha arribat als 31 mitjans associats a les Illes Balears. D’aquests, 18 són publicacions impreses i 13 són digitals. Conjuntament les publicacions gratuïtes arriben a més de 380.000 exemplars mensuals, mentre que els digitals arriben a més de 150.000 usuaris únics.

En els darrers mesos, l’ACPG ha tingut un creixement continuat d’associats a les Illes Balears, motiu pel qual s’ha plantejat ampliar la seva presència i les seves accions en aquest territori. En concret, preveu impulsar actuacions conjuntes pel que fa a continguts; gestionar la captació de publicitat compartida, i organitzar jornades de formació.

Les publicacions impreses de les Illes associades a l’ACPG, són: Baleares Sin Fronteras, Baleart Nostrum, De Franc, El Bolígraf, El Sud de Mallorca, GE Excellence, L’Hiperbòlic Mallorca, L’Observador de Llevant, L’Observador del Pla, Mas Mallorca, Mes a mes, Part Forana Llevant-Mitjorn, Part Forana Nord-Pla, Part Forana Raiguer, Part Forana Tramuntana-Ponent, Porta per porta, Prensa Pitiusa i Revista Namaste.

Per la seva part, els mitjans digitals, són: baleartnostrum.com, capvermell.org, ciutat.es, ibdigital.net, laveudemallorca.cat, mallorcactual.com, manacormanacor.com, masmallorca.es, revistanamaste.com, saveu.cat, tribunamallorca.cat, viufelanitx.com i viumanacor.com.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram