El setmanari Felanitx ha fet el salt a les noves tecnologies amb l’estrena d’un portal web: setmanarifelanitx.cat. La publicació l’edita l’Obra Cultural Balear de Felanitx i amb una trajectòria de 85 anys d’història és una de les capçaleres de la premsa forana de l’illa de Mallorca amb més tradició.

El format digital del setmanari Felanitx destaca l’actualitat política, cultural i esportiva de la ciutat. A més, les cartes al director i els articles d’opinió són dues potes més del nou portal. L’actual redactor en cap és Gori Vicens.

La presidenta de la junta directiva de l’Obra Cultural Balear de Felanitx, Bàrbara Sagrera, explica que “hem volgut impulsar aquest nou web perquè actualment és imprescindible i una obligació tenir presència al món digital. A més d’adaptar-nos a la nova realitat digital també ens apropa a aquells qui viuen lluny de la ciutat”.

Continguts sota subscripció

La majoria de continguts que s’ofereixen en la versió digital del setmanari Felanitx són exclusius per a subscriptors. “Seria un greuge comparatiu oferir els continguts gratuïts en el format digital del setmanari i fer-los pagar en l’edició impresa”, admet Sagrera.

Els subscriptors del format paper tenen via lliure per informar-se a través del web mentre que la subscripció digital oscil·la entre els 12 euros (trimestral) i els 40 euros (anual). La capçalera actualment compta amb més d’un miler de subscriptors en l’edició impresa.

Felanitx recull la tradició periodística de la ciutat de dues capçaleres anteriors: El Felanigense (1883-1933) i El Felanitxer (1933-1935). Es publica de manera ininterrompuda des de 1935, excepte un breu parèntesi d’un any i mig entre 1941 i 1943.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram