Núria Llorach, Mar Iglesias i Andreu Manresa han presentat la nova Bon Dia TV.

El canal digital Bon Dia TV, impulsat fa tres anys per IB3 i TV3, inicia una nova etapa amb la incorporació d’À Punt Mèdia. El rellançament s’ha presentat aquest divendres en un acte conjunt al Teatre Rialto de València amb els màxims directius de les tres corporacions públiques.

“El Bon Dia TV que presentem hui és fruit de la excel·lent relació que tenim i de la voluntat mostrar, de manera conjunta, els continguts audiovisuals que fem les tres televisions del mateix àmbit lingüístic”, ha destacat la presidenta en funcions de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias.

Per la seva part, la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, ha assenyalat que “és molt important unir la indústria audiovisual i el talent”, i ha remarcat que Bon dia TV és “un aparador i no és competència per a cap de les televisions que la conformen, tot el contrari”.

“Aquest és un acte per normalitzar i sumar per a tothom el major canal digital creatiu, cultural i amb tradició en llengua catalana a internet. És la suma de tres mirades mediterrànies compartides en una llengua comuna”, ha ressaltat el director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa.

El conseller d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, ha explicat que a la Conselleria que encapçala no només estan “satisfets” amb Bon dia TV, sinó que han contribuït a fer-lo possible. “En els nostres pressupostos hem inclòs una partida econòmica per a aquesta nova plataforma que tendix ponts en l’audiovisual dels tres territoris, que és magnífic per al nostre sector cultural”, ha manifestat.

“Sempre ens tindreu al vostre costat per avançar i acompanyar el nostre sector cultural amb noves finestres de difusió i per això des de la nostra Conselleria continuarem treballant perquè també es garantisca això en el principal servei d’acompantament a la indústria audiovisual valenciana, À Punt”, ha reblat Marzà.

Nova imatge i continguts

Amb la incorporació d’À Punt, Bon Dia TV ha renovat la seva imatge i la programació, i ha estrenat domini propi. El canal digital emet continguts de les corporacions audiovisuals balear, catalana i valenciana per tal de donar visibilitat a les produccions pròpies de les respectives televisions.

La programació s’adreça a un públic generalista, té un caràcter social  cultural, i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges i programes de temàtiques variades (viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions, esports). La voluntat és crear un sentiment de proximitat en què es puguin reconèixer les afinitats que hi ha entre les tres televisions, els interessos comuns, a més de la llengua amb les respectives varietats.

El portal de Bon Dia TV, a més, compta amb enllaços a l’emissió en directe d’À Punt TV i ràdio, IB3 TV i ràdio, TV3 i Catalunya Ràdio.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram