Foto: Enric Albarracín

El periodista Francesc-Marc Álvaro Vidal s’incorpora aquest octubre com a columnista de Comunicació 21. Històric articulista de La Vanguardia, Álvaro és responsable de les relacions institucionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna com a adjunt al degà; professor del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa (estudis dels quals va ser director), i cap del consell de redacció de la revista Serra d’Or.

Anteriorment, Francesc-Marc Álvaro havia treballat de redactor polític, cap d’opinió i columnista al diari Avui, i d’articulista a El Observador i El Mundo de Catalunya. A més, durant dos anys va dirigir la revista Cultura, editada pel Departament de Cultura de la Generalitat.

El periodista vilanoví també ha publicat diversos llibres: Assaig general d’una revolta (2019), Per què hem guanyat. 127 dies que van canviar Catalunya (2015), Entre la mentida i l’oblit. El laberint de la memòria col·lectiva (2012), Els assassins de Franco (2005) o Ara sí que toca! El pujolisme, el procés sobiranista i el cas Pujol (2003/2014).

Al llarg de la seva trajectòria Francesc-Marc Álvaro ha estat distingit amb el Premi Nacional de Periodisme, el Premi Recull, el Premi Serra i Moret, i el Premi Ibàñez Escofet, entre d’altres.

Francesc-Marc Álvaro: “El món periodístic s’ha fet un autogol quan ofereix els continguts com l’aire que respirem”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram