El jurat de la sisena edició dels Premis Aquí Europa Canal Europa ha guardonat Javier Moll i Arantza Sarasola, president i vicepresidenta de Prensa Ibérica, en la categoria de Comunicació Europea. D’aquesta manera ha volgut reconèixer “la seva dedicació durant 45 anys com a editors de premsa a la informació com a pilar fonamental de la llibertat d’expressió”.

El veredicte també posa en valor que Prensa Ibérica, que compta actualment amb 26 capçaleres impreses i digitals, s’ha consolidat al llarg dels anys com el grup líder de la informació local i regional a Espanya.

Els premis d’Aquí Europa (un servei d’informació sobre la UE realitzat des de Brussel·les en castellà) distingeixen les personalitats, institucions, iniciatives i empreses que més hagin contribuït a la construcció del projecte comunitari.

A més de Javier Moll i Arantza Sarasola, els Premis Aquí Europa Canal Europa enguany també han guardonat Josep Borrell, alt representant de la Unió per a Afers Exteriors i Política de Seguretat i vicepresident de la Comissió Europea; María Ángeles Benítez Salas, directora de la Representació de la Comissió Europea a Espanya; la companyia aèria Iberia; la Fundació Acadèmia Europea i Iberoamericana de Yuste, i Santiago Cafiero, ministre de Relacions Exteriors, Comerç Internacional i Culte de l’Argentina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram