El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha obert la convocatòria de contribucions d’articles per al número 49 de la publicació científica de comunicació Quaderns del CAC, el primer dirigit per Amparo Huertas Bailén i Sara Suárez Gonzalo.

En aquesta edició, la revista anual tindrà com a tema monogràfic Universitat i pensament crític: formar en comunicació. El termini per presentar articles finalitza el 29 de maig. La previsió és que el nou número es publiqui a l’octubre.

Amb el nou monogràfic, Quaderns del CAC busca reflexionar sobre el paper i el compromís de l’educació superior per formar i desenvolupar els futurs professionals de la comunicació en un context de canvi, innovació i reformulació constant.

L’objectiu és avançar coneixement sobre quin tipus de pensament crític (i com) s’està produint des de les universitats en l’àrea de la comunicació. Per això, la publicació vol recollir aportacions sobre com l’educació universitària en comunicació s’està adaptant a les transformacions socials, econòmiques, polítiques, tecnològiques i empresarials.

A banda, el Consell de l’Audiovisual també anima a participar en la secció miscel·lània Articles de Quaderns del CAC, dedicada a la publicació de la recerca en curs sobre comunicació i cultura audiovisual. En aquest cas, la convocatòria per rebre contribucions resta permanentment oberta.

Tots els textos han de ser originals i inèdits, i poden presentar-se en català, castellà i anglès, les tres llengües en què es publica la revista anual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram