La graella estiuenca de RAC1 comptarà amb les veus de Sergi Ambudio, Pere Mas i Clara Molins al capdavant dels principals programes de l’emissora de Grupo Godó.

Sergi Ambudio és per segon any l’editor i presentador d’El món a RAC1, que com és habitual a l’estiu arrenca una hora més tard i s’emet de 7 a 12 h de dilluns a divendres.

Per la seva part, Pere Mas, col·laborador habitual de l’emissora, debuta al capdavant de Versió RAC1, que els darrers estius havia estat comandat Xavi Rocamora. A més, el programa retarda una hora la seva emissió, de 16 a 20 h, i manté l’aposta del Temps afegit, la darrera hora on barreja esport i humor.

Pel que fa al magazín de cap de setmana Via lliure, aquest estiu és assumit per Clara Molins (l’any passat el va conduir Eudald Martínez), que n’és subdirectora durant la temporada regular. La versió estiuenca, com és habitual, retarda un parell d’hores l’emissió, de 9 a 14 h.

A banda d’aquests tres programes, l’actualitat informativa diària es podrà seguir a RAC1 migdia (de 14 a 15 h) amb les redaccions d’informatius i esports, i també al programa No ho sé (de 20 a 21 h), per segon estiu conduït per Montse Martí.

A més, durant els Jocs Olímpics de París (del 26 de juliol a l’11 d’agost), RAC1 emetrà Vespres olímpics, dirigit per Joan Lluís Garcia, cap d’esports de l’emissora, de dilluns a diumenge de 20 a 22.30 h, quan començarà el Tu diràs, que a l’estiu no s’atura.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram