El Consell Executiu ha aprovat el currículum del cicle formatiu de grau superior de Fotografia, de la família professional artística de comunicació gràfica i audiovisual dels ensenyaments d’arts plàstiques i disseny.

El Departament d’Educació vol adequar tots els currículums d’arts plàstiques i disseny per ajustar-se a les necessitats de les empreses, en paral·lel a l’actualització dels continguts per oferir una formació de qualitat. La voluntat és donar resposta a les necessitats del sector a Catalunya i explorar la seva possibilitat d’adequació a les necessitats específiques de l’àmbit socioeconòmic dels centres.

Els professionals de la fotografia poden desenvolupar la seva activitat com a professionals autònoms o com a treballadors per compte d’altri, col·laborant amb altres professionals o treballant en empreses del sector de la comunicació, agències de publicitat, estudis de disseny, de moda, premsa, editorials, televisió, museus i empreses de restauració d’obres d’art, entre d’altres.

La distribució horària curricular del cicle formatiu de grau superior de Fotografia és de 2.000 hores de durada, repartides en diversos mòduls professionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram