The Mediapro Studio continua ampliant el seu abast amb l’adquisició de Fresco Film. L’objectiu de la companyia internacional de creació, producció i distribució de continguts del Grup Mediapro és impulsar la prestació de serveis de producció a grans projectes internacionals.

Creada el 1972, Fresco Film s’ha especialitzat en la prestació de serveis de producció per a projectes de ficció de gran pressupost. Entre els títols en què ha participat hi ha sèries com Game of Thrones, House of the Dragon, Westworld, Killing Eve o Narcos: Mexico, i pel·lícules com Uncharted, Terminator: Dark Fate, Spider-man: Far From Home o The Convenant.

Laura Fernández Espeso, consellera delegada de l’Studio, valora especialment “el prestigi i el reconeixement que s’ha llaurat Fresco Film entre les grans productores mundials. La seva experiència i professionalitat l’han consolidat com un referent en la indústria internacional i la seva incorporació a The Mediapro Studio és una gran notícia que se suma a l’última adquisició de Cimarron”.

“Per a nosaltres és un honor formar part de Grup Mediapro. Hi ha moltes sinergies que, unint forces, ens permeten crear una oferta encara més gran tant en qualitat de producció com en el vessant humà”, assenyala Peter Welter, conseller delegat de Fresco Film. “Unir forces amb el Grup Mediapro és un somni fet realitat, una ampliació en l’àmbit logístic, creatiu, professional i humà”, rebla.

Mediapro ressalta que Fresco Film proporciona tots els serveis necessaris a les produccions, amb especial atenció a la recerca de localitzacions, tant en espais lliures com en emplaçaments històrics, ubicacions específiques i platós. A més, inclou la contractació de professionals tècnics i de talent interpretatiu local, així com equipament d’alta tecnologia o la gestió de beneficis fiscals.

Fresco Film ha treballat amb estudis i plataformes com Max, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Sony Pictures, Warner Bros, Discovery, BBC Studios, Paramount Pictures, Hulu, NBC, Peacock o Fremantle, i companyies audiovisuals europees com Sky Atlantic, ZDF, ARD o ITV Studios, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram