Vicente Atienza i Quim Miró segellen l’acord [Foto: Espai.Mèdia]

Espai.Mèdia, el primer diari digital de la indústria espacial de Catalunya, serà media partner del New Space Economy Congress 2024, que promouen la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya en el marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya. L’acord l’han signat el responsable d’innovació, emprenedoria i sostenibilitat de la Cambra, Vicente Atienza, i el director editorial d’Espai.Mèdia, Quim Miró.

El New Space Economy Congress és una aposta ferma de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per l’economia d’alt valor afegit que agrupa el sector espacial. A més, facilita l’intercanvi d’experiències, aporta contactes, dona visibilitat i genera negocis per a l’ecosistema català del NewSpace.

El congrés, que des de l’any passat és d’àmbit internacional, aplega una munió de congressistes d’arreu del món. La quarta edició tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre de 2024 a la Llotja de Mar de Barcelona, i té per objectiu consolidar la ciutt com a hub internacional del sector espacial.

A partir del mes de setembre s’oferiran tota mena de continguts sobre la programació prevista en el New Space Economy Congress 2024

Fruit de l’acord, Espai.Mèdia oferirà, a partir del mes de setembre, tota mena de continguts (notícies, reportatges i entrevistes) sobre la programació prevista en el New Space Economy Congress 2024.

“Posar el nostre segell en el New Space Economy Congress ens permetrà guanyar visibilitat i consolidar una capçalera que agrupa la comunitat de la indústria espacial de Catalunya. I, de retruc, obrim col·laboracions amb la Cambra de Comerç de Barcelona”, destaca el director editorial d’Espai.Mèdia, Quim Miró.

Per la seva part, el responsable d’innovació, emprenedoria i sostenibilitat de la Cambra, Vicente Atienza, explica que “el congrés s’està consolidant com un punt de trobada europeu per compartir negocis al voltant de la nova economia de l’espai. És una oportunitat única per apropar-se a les possibilitats que ofereix el sector en àmbits com la sostenibilitat”.

Espai.Mèdia, publicació del Grup Comunicació 21 nascuda el 2021, és un punt de trobada de tots els actors institucionals públics, centres d’investigació, empreses privades, start-ups i investigadors de referència vinculats a l’Estratègia NewSpace i el sector espacial de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram