El Serielizados Kick, la incubadora de sèries en català del Serielizados Fest, ha donat a conèixer els nou projectes seleccionats per a la tercera edició. Són: Frozen Eggs, de Bruna Cusí i Oriol Puig Playà; Les Pixapixies, d’Alexandra Revers i Maria Tarragó; Maduixa, de Lluís Arruga; No hi ha r3s, d’Adrián de la Llave i Silvia Espín; NUA (radiografia d’un trastorn), d’Ann Perelló; Parvata, de Marina Rúbies i Carles Velat; Quatre assumptes pendents, de David Casademunt i Alicia Teba; Segona Temporada de Miguel Ángel Blanca, Víctor Diago i Berta Prieto; i ULTRA d’Eva Pauné.

Cadascun d’ells rebrà un ajut a la creació de 9.000 euros, un increment de 1.000 euros per projecte respecte de l’any passat. Així doncs, la dotació total és de 81.000 euros, 17.000 més que en l’anterior edició, ja que a més d’augmentar la beca a cada projecte també se n’ha seleccionat un més.

Els nou projectes seleccionats participaran al Talent Campus entre els dies 16 i 21 d’octubre, un programa de formació i continguts dedicat a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

A més, també gaudiran d’una residència creativa a la Faberllull d’Olot entre els dies 11 i 18 de novembre. Es tracta d’unes jornades que pretenen ser un espai per compartir amb la resta de residents i rebre tutories personalitzades.

Alguns dels tutors que mentoritzaran els projectes són Marta Buchaca, Iván Morales, Enric Pardo, Albert Plans, Clara Roquet, Mercè Sarrias i Albert Val. Les activitats conclouran amb un Pitching Fòrum per tal de donar a conèixer els projectes a agents de la indústria.

Enguany, al Serielizados Kick s’havien presentat més de 80 projectes. La iniciativa de Serielizados Fest compta amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya.

El Serielizados Fest 2024 escalfa motors
Serielizados crea una incubadora de sèries en català
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram