Mataró Audiovisual ha obert un procés de selecció per a la provisió del càrrec de gerent. La missió del lloc de treball és dirigir, gestionar i organitzar les directrius i línies d’actuació de la prestació del servei públic de televisió, ràdio i mitjans digitals municipals, a més de la comunicació i producció de continguts per a web i xarxes de Mataró Audiovisual.

S’ofereix un contracte laboral d’alta direcció de quatre anys (prorrogable) amb una retribució de 55.000 euros bruts anuals. El termini per presentar candidatures finalitza el 28 de juny.

Les persones aspirants han d’acreditar estar en possessió d’una titulació universitària de grau o llicenciatura. Es valorarà la tinença de màsters, postgrau i/o doctorats dels àmbits de la gestió i/o de la comunicació que complementin la formació. També l’experiència com a periodista, tècnic de comunicació o professional dels mitjans; l’experiència en la direcció o gestió d’empreses, i l’experiència en la direcció, gestió o coordinació de serveis, àrees o departaments de les administracions públiques.

Nova etapa

La persona escollida substituirà Mei Ros, gerent des de 2006, i encarregada de liderar la fusió de Mataró Ràdio i M1tv sota un mateix mitjà públic i multiplataforma.

En la nova etapa que s’obre s’aplicarà un nou pla estratègic adaptat als nous hàbits de consum, el qual s’acabarà de desenvolupar amb la nova gerència, que s’acompanyarà d’un nou pla de viabilitat econòmica.

Mei Ros: “A Mataró Audiovisual, ser redacció única ens ha fet més eficaços”