El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears ha renovat la seva junta executiva amb la incorporació de Marina J. Ramos (Última Hora), Sergio Cáceres Pita (TVE Balears) i Sergio Zabala (SER Mallorca), com a vocals. Relleven així María Amengual, Neus Benítez i Carmen Morales. L’assemblea general del sindicat celebrada el passat dissabte també va servir perquè Urko Urbieta renovi un any més –serà el tercer– com a secretari general del SPIB.

L’organització manté la defensa dels drets laborals de tots els treballadors de l’arxipèlag que participen en els processos d’elaboració de continguts informatius dels mitjans escrits i audiovisuals, agències i gabinets de premsa. Compta amb representants dins els comitès d’empresa dels principals mitjans de comunicació de les Illes i té afiliats de tots els àmbits del sector, tant públics com privats.

L’SPIB manté l’aposta per la formació dels seus associats. Conjuntament amb la Federació de Sindicats de Periodistes, ofereixen cursos de formació en línia gratuïts per a dones periodistes i per a periodistes autònoms.

Urko Urbieta: “Des de l’SPIB lluitarem per evitar més acomiadaments en la 2a onada de la pandèmia”