14 autors han presentat una seixantena de treballs en la categoria de periodisme dels Premis Ciutat de Palma 2020. Ho ha confirmat el tinent de batlle de Cultura, Antoni Noguera, un cop ha finalitzat el termini de presentació de candidatures.

El Premi Miquel dels Sants Oliver de Periodisme s’ha incorporat en aquesta edició. “Aquest premi vol vincular la investigació periodística a la ciutat de Palma i posar en valor la seva qualitat”, ha dit Noguera.

El guardó està dotat amb 3.000 euros i s’hi podien presentar articles, sèries d’articles, reportatges i/o treballs de fotoperiodisme de diaris impresos i digitals, publicacions periòdiques, ràdios, televisions, i també blogs o altres canals digitals.

El certamen compta amb nou categories més: novel·la, poesia, arts visuals, còmic, música, arts escèniques, audiovisuals, investigació i gastronomia. La dotació pressupostària total dels Premis Ciutat de Palma s’eleva a 94.000 euros. Els premiats es donaran a conèixer durant les festes de Sant Sebastià.