89 escolars s’han presentat a la primera edició del Concurs de redacció escolar sobre periodisme que promou l’Associació de Periodistes de les Illes Balears. Es tracta de nois i adolescents que cursen de 4t de primària fins a 1r de batxillerat de 12 centres educatius.

El certamen, que inclou nou categories, té com a prioritat donar a conèixer la importància del periodisme en l’àmbit educatiu i fomentar un consum crític de les notícies.

“Tenint en compte el context d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la Covid-19 i el tancament de les escoles, estem molt satisfets de la resposta de les estudiants de les Balears, tot i les dificultats per a participar-hi”, assegura Ángeles Duran, presidenta de l’APIB.

El jurat del premi està format per Cristina Sastre, redactora d’IB3 Notícies; Alberto Lliteras, professor d’educació de secundària; Guillermo Esteban, redactor d’Última Hora, i Bernat Company, presentador d’IB3 Notícies. Durant el mes de juny, l’APIB donarà a conèixer els guanyadors de cada curs.