El fundador de WikiLeaks, Julian Assange, actualment detingut a Londres, tindrà el seu propi programa de televisió, en el qual entrevistarà “actors clau de la política, pensadors i revolucionaris” d’arreu, on la temàtica serà del futur del món.

L’espai constarà d’una sèrie de 10 programes setmanals de mitja hora que es començaran a emetre a mitjan març, tot i que no ha especificat a través de quin o quins canals, així com tampoc els convidats.

“Amb aquesta sèrie exploraré les possibilitats del nostre futur en converses amb aquells que l’estan modelant”, ha assegurat Assange en un comunicat penjat a WikiLeaks. Segons ell, aquest espai d’entrevistes “és una apassionant oportunitat per debatre la visió dels meus convidats en un nou estil de programa que examina les seves filosofies i lluites d’una manera més profunda i clara de com s’ha fet fins ara”, afegeix.

El comunicat presenta Assange com “una de les figures revolucionàries més reconeixibles del món” i com “una víctima de la repressió política”, cosa que el situa en una posició única per “catalitzar la discussió global sobre com cal seguir endavant”.