Vuit mesos i mig després de la darrera, aquest divendres hi haurà una nova sessió de la comissió de control parlamentari de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que no se celebrava des del passat 15 de setembre.

La primera sessió de la nova legislatura suposarà el retorn a la cambra de Brauli Duart, que no compareixia des del 10 de març de 2016. Un mes després d’aquella data, va renunciar temporalment a la presidència per motius de salut, i el passat gener la va recuperar, però en funcions i com a vicepresident (ja que el president només el pot designar el Parlament).

Amb tot, la de divendres també podria ser l’última sessió de Duart, ja que està pendent d’incorporar-se al Departament d’Interior com a secretari general.

Amb Brauli Duart divendres també compareixeran el director de TV3, Vicent Sanchis, i el director de Catalunya Ràdio i Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo.

A banda de sotmetre els directius a les seves preguntes, els diputats també votaran sobre una sol·licitud de compareixença perquè Duart informi sobre l’entrevista que el programa Preguntes freqüents de TV3 va fer a l’exmembre d’ETA Josean Fernández (a petició de PP i PSC), i una altra sobre el “compliment dels valors constitucionals i estatutaris” als mitjans de la Corporació (demanada per Ciutadans).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram