A partir del 7 de gener, El matí de Catalunya Ràdio es reforça amb Joaquim Maria Puyal. El periodista torna a l’emissora amb una secció diària a les 8.30 h (el prime time radiofònic), La mirada d’en Puyal, on abordarà l’actualitat informativa, a més de tractar inquietuds i experiències personals. La voluntat és que l’espai ofereixi una “visió pròpia, culta i enriquidora” i sigui un punt de pausa a l’habitual ritme frenètic de l’actualitat informativa en el programa que dirigeix Mònica Terribas.

“Seguir comptant amb el mestre Puyal és la millor manera de reforçar el programa buc insígnia de la ràdio pública i, alhora, enriquir amb criteri, experiència i una mirada de referència i totalment professional l’actualitat informativa intensa que viu el país”, celebra el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

El passat juliol, Joaquim Maria Puyal va anunciar que deixava les retransmissions dels partits del Barça després de 50 anys, els darrers 33 a Catalunya Ràdio, però ja va advertir que no era una jubilació, sinó que volia reorientar la seva activitat professional. En paral·lel, Gordillo es va comprometre a retenir el seu talent, i des d’aleshores la direcció de l’emissora pública ha treballat per la seva continuïtat amb nous formats i continguts.

A El matí de Catalunya Ràdio coincidirà de nou amb Mònica Terribas: ambdós van treballar plegats per primer cop el 1989 al programa que presentava i dirigia Joaquim Maria Puyal a TV3, La vida en un xip, i posteriorment a Tres pics i repicó i Un tomb per la vida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram