El periodista Albert Sáez, nomenat director d’El Periódico de Catalunya a finals de maig, ha assumit també la direcció del diari Sport. Substitueix en el càrrec Ernest Folch, que dirigia el mitjà des de febrer de 2016, i que es recupera de l’atac de cor patit fa unes setmanes.

Folch ha argumentat que deixa l’Sport en un “exercici de responsabilitat cap a mi mateix i també cap al diari”. En un comunicat, explica que, arran de l’infart, pel qual va haver de ser operat a finals de maig, ha reordenat les seves prioritats vitals: “Quan em donin l’alta mèdica podria reprendre tècnicament la meva activitat laboral normal, però crec que hauria estat perjudicial pel diari allargar una situació de provisionalitat com aquesta”, assenyala Folch, que continuarà col·laborant amb el mitjà com a periodista.

Amb el nomenament d’Albert Sáez, Prensa Ibérica aposta per “accelerar la transformació digital i la dimensió multimèdia” de l’Sport, a més “d’estrènyer els vincles i les sinèrgies” del diari esportiu amb El Periódico.

En la seva presentació com a nou director, Sáez ha apuntat el desafiament que representa “traslladar les fortaleses de l’Sport a l’entorn digital per arribar a nous públics, especialment joves, amb nous llenguatges i noves narratives”.