El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha aprovat la programació d’À Punt Mèdia per a la tardor proposada per la directora general, Empar Marco. El vistiplau es va produir el passat dimecres, després d’haver rebutjat les dues propostes anteriors.

La tercera proposta de Marco, que incorpora els suggeriments presentats pel consell rector després dels dos intents fallits, va ser aprovada per tres vots a favor, un en contra i tres abstencions, segons explica el Diari La Veu.

La nova programació arrencarà la segona quinzena de setembre i incrementarà els continguts informatius, els quals s’havien reduït amb la supressió avançada de Les notícies del matí d’À Punt TV, i la retallada horària d’alguns informatius radiofònics.

Més concretament, la televisió recuperarà l’informatiu matinal, però la propera temporada també s’emetrà simultàniament a la ràdio per tal d’optimitzar recursos arran de les estretors pressupostàries d’À Punt. A més, la cadena estrenarà un magazín informatiu nocturn de dues hores.