Quiosc tancat a l’avinguda Josep Tarradellas amb Riera de la Creu.

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha anunciat que en les pròximes setmanes retirarà vuit quioscos de venda de premsa que porten temps tancats. Els establiments van cessar la seva activitat després que els titulars renunciessin a la concessió administrativa. Actualment, a la ciutat només queden oberts 29 quioscos dels 75 que hi havia fa deu anys.

El consistori vol impulsar la modernització de l’activitat de venda de premsa als quioscos de la ciutat, incentivar el seu consum i millorar el servei que es presta a la ciutadania. Per això ha aprovat inicialment la modificació del Reglament de quioscos amb un canvi normatiu per permetre exhibir publicitat als panells integrats en les cares laterals i posterior de la seva estructura.

Els vuit quioscos tancats que es retiraran de l’espai públic estan ubicats a l’avinguda Josep Tarradellas amb el carrer de la Riera de la Creu; l’avinguda del Carrilet amb el carrer Santiago de Compostel·la; el passeig de Bellvitge entre els carrers de Portugal i França; el carrer Enric Prat de la Riba amb l’avinguda de la Fabregada; el carrer de Castelao amb el del Mestre Carbó; l’avinguda del Masnou amb el carrer de la Florida; el carrer del Rei en Jaume amb el de la Riera del Canyet, i el carrer de la Riera Blanca amb el del Congost.

Un cop retirats tots els elements de les estructures d’aquests quioscos, les àrees que ocupen seran pavimentades per guanyar espai a les voreres i millorar l’accessibilitat dels vianants.