L’assemblea general de l’Associació Catalana de Ràdio ha renovat parcialment la seva junta directiva, escollint Miquel Miralles del Grup Tele Taxi com a nou president. El fins ara vicepresident substitueix Robert Serentill (Grup Segre), qui ha presidit la patronal de les ràdios privades catalanes des de 2011, i que continua en la junta com a tresorer.

La resta de la directiva de l’ACR la completen els vicepresidents Jaume Serra (SER Catalunya), Jordi Margarit (RAC1-RAC105) i Jordi Martí (Ràdio Ripoll); el secretari Francesc Robert (Onda Cero), i els vocals Sergi Garcia (Grup Flaix), Jordi Casoliva (Cope) i Enric Frigola (Ràdio Estel). Les cares noves respecte a l’anterior junta són les de Margarit (que relleva Ramon Rovira), Garcia i Casoliva.

Durant l’assemblea d’aquest dimecres, l’Associació Catalana de Ràdio ha renovat el seu compromís per continuar treballant en diversos àmbits per al creixement i el desenvolupament del sector, assenyala en un comunicat.

L’ACR diu prioritzar el diàleg amb les diverses institucions amb competències sobre radiodifusió, mantenint-se atenta a l’evolució del mercat publicitari, i continuant la lluita des de diverses instàncies contra les emissions clandestines.