El diari de la Catalunya Central Regió 7 commemora els seus 40 anys de vida amb diferents accions. La celebració es va iniciar el 30 de desembre, dia del 40è aniversari, quan va reeditar el primer número de la històrica capçalera, acompanyat del suplement El dia que va néixer Regió 7, on es descrivia com era el món aquell 1978.

La commemoració continuarà la primera quinzena d’abril, amb un acte institucional al teatre-auditori Kursaal de Manresa que inclourà el lliurament dels premis anuals de Regió 7, i el reconeixement a les persones que han fet possibles aquests 40 anys.

Aquest acte coincidirà amb la publicació d’un altre especial, aquest amb una àmplia història dels grans moments de la vida del diari i el seu àmbit informatiu durant aquestes quatre dècades, a més d’articles i col·laboracions de personalitats destacades.

Finalment, Regió 7 organitzarà una exposició itinerant que repassarà els moments més rellevants dels seus 40 anys de vida que a la primavera visitarà Berga i Solsona, i posteriorment Moià, Puigcerdà, Igualada i Manresa.