El periodista Jordi Évole continua acumulant distincions. Ara ha estat la quarta edició del Premi Òmnium de Comunicació, que li ha estat atorgat per la seva trajectòria professional en mitjans audiovisuals i escrits d’àmbit nacional i estatal.

El jurat remarca que Évole projecta una imatge “tolerant, oberta, plural i alhora reivindicativa, amb un periodisme necessari de denúncia social que no ha renunciat a aquests valors des de la seva catalanitat”.

El guardó es lliurarà aquest divendres (juntament amb el Premi Internacional Joan B. Cendrós fet públic dimarts per al diari l’Indépendant i la revista Catalan International View) en el marc de la 63a Nit de Santa Llúcia, que té lloc a Manresa.

El jurat estava format per Rita Marzoa, Saül Gordillo, Tatxo Benet i Sebastià Serrano.

El Premi Òmnium de Comunicació, sense dotació, té per objectiu reconèixer els esforços que es fan des dels mitjans de masses per prestigiar l’ús de la llengua catalana en qualsevol dels seus registres i projectar la cultura dels Països Catalans.

En la primera edició es va premiar ex aequo a VilaWeb i el documental Adéu, Espanya?; en la segona Òmnium va distingir el Club Super3 pel seu 20è aniversari, i l’any passat el programa radiofònic El món a RAC1.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram