La Universitat Politècnica de València (UPV) i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) han signat un conveni de col·laboració en matèries acadèmiques i formatives, científiques i culturals, així com de foment de la informació de proximitat.

L’acord, que té una vigència de quatre anys, estableix el compromís de treballar conjuntament en l’àmbit del Campus de Gandia per promocionar les produccions audiovisuals, afavorir la informació de proximitat de les comarques centrals i propiciar la participació d’estudiants en programes de contractes en pràctiques.

A més, ambdues institucions treballaran per millorar la divulgació de la ciència i el coneixement per tal de fer visibles les persones que es dediquen a la investigació i la docència, així com a contribuir a una presència paritària d’homes i dones en el tractament de la informació.

Finalment, des del Campus de Gandia es col·laborarà amb instal·lacions i cursos de formació i perfeccionament per a la plantilla dels mitjans públics.

“Tant la UPV com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar la transferència de coneixements entre els àmbits universitari i empresarial, amb els objectius de contribuir a la innovació, la millora de la formació i la producció de productes i continguts que satisfaguen les necessitats de la societat”, va afirmar el rector Francisco Mora en l’acte de signatura, celebrat dimarts.

“L’oferta formativa que la UPV imparteix al Campus de Gandia encaixa amb les necessitats de coneixement i d’aprenentatge dels professionals d’À Punt Mèdia, tant de l’àrea tècnica com de continguts”, celebrava la directora general de la SAMC, Empar Marco.