TV3 continua treballant en la programació de la propera temporada, i per al day time ha confirmat l’aposta per tres periodistes de la casa. Agnès Marquès tornarà a la cadena pública per presentar Planta baixa en la nova etapa del programa en horari de tarda. Marquès ha dirigit i presentat durant cinc temporades No ho sé de RAC1, on va aterrar després de 12 anys a TV3.

La voluntat del nou Planta baixa és “mantenir l’esperit que l’ha consolidat als migdies i plantejar nous registres en un mateix espai, amb elements, continguts i cares noves”, assenyala la cadena en un comunicat. Així, el magazín combinarà la mirada a l’actualitat amb una “nova oferta d’entreteniment”.

Una altra novetat per a la propera temporada és Ariadna Oltra com a presentadora d’Els matins en substitució de Lídia Herrera, que serà la nova corresponsal de TV3 a Washington. Oltra ja havia presentat Els matins de 2011 a 2014, i des de fa tres temporades condueix l’arrencada informativa amb el Telenotícies matí.

Finalment, el Tot es mou, que intercanviarà franja amb Planta baixa, la propera temporada continuarà comandat per Helena Garcia Melero. A més d’un nou horari, el programa estrenarà grafisme i plató, que combinarà amb sortides pel territori.