La periodista Lídia Heredia Soler serà la nova corresponsal de TV3 a Washington a partir de la tardor en substitució de Xesco Reverter, qui va assumir la corresponsalia el 2017. L’actual directora i presentadora d’Els matins ha estat escollida en un procés de selecció intern.

Lídia Heredia es va incorporar a TV3 el 2000 com a reportera del programa En directe, i posteriorment ha presentat programes com Banda ampla, Lletra petita i Collita pròpia. Als serveis informatius va presentar els Telenotícies migdia i vespre i va participar en la posada en marxa del canal 3/24.

En els últims anys, Heredia també ha format part de l’equip dels especials electorals i polítics de TV3. Des de fa vuit anys dirigeix i presenta Els matins, programa que ja havia conduït anteriorment amb Josep Cuní (2006-2009).

Lídia Heredia va començar la seva trajectòria a Ràdio Ciutat de Badalona el 1989, abans d’acabar la carrera. Després va continuar fent ràdio, a l’equip d’informatius de Ràdio Barcelona i d’Onda Rambla. Abans de TV3, la periodista també va treballar a la premsa al diari Avui, Canal+ i als serveis territorials de Telecinco a Catalunya.

Lídia Heredia: “Ser director de TV3 ha de generar una certa frustració”