El digital The Objective ha fitxat el periodista Álvaro Nieto com a nou director del mitjà amb l’encàrrec de liderar una transformació que inclou una ampliació temàtica dels continguts.

A l’octubre, The Objective incorporarà nous periodistes, i al novembre renovarà el web amb la voluntat d’agilitzar el consum de la informació que es vol introduir en la nova etapa sota la direcció de Nieto: “exclusives, investigacions de primera línia, més política, més economia, més debat, més idees, més varietat”, apunta Paula Quinteros, editora i consellera delegada del mitjà nascut fa vuit anys.

Álvaro Nieto era director de Vozpópuli fins el passat abril, quan va decidir plegar després de tan sols quatre mesos en el càrrec. El periodista es va incorporar al mitjà el gener de 2019 com a adjunt al director i el desembre de 2020 va accedir a la direcció.

Anteriorment, Nieto va ser subdirector de la revista Tiempo durant deu anys, fins que va tancar el gener de 2018, i posteriorment va fitxar per El País com a redactor en cap d’Espanya, d’on va sortir als pocs mesos arran del cessament de l’aleshores director Antonio Caño.

Álvaro Nieto s’havia format com a becari a La Gaceta de los Negocios, on va progressar fins a exercir de corresponsal a Brussel·les entre 1999 i 2006, i posteriorment redactor en cap de nacional.