La periodista Anna Vallhonesta serà l’editora i presentadora del No ho sé de RAC1 a partir del setembre després del retorn d’Agnès Marquès a TV3. Vallhonesta, que presenta des d’aquesta setmana la versió estiuenca d’El món a RAC1, serà una de les grans apostes de la nova temporada de la ràdio del Grup Godó.

Llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, Vallhonesta (Vilafranca del Penedès, 1988) va treballar a la Xarxa Audiovisual Local, Ràdio Vilafranca-Penedès Televisió i al programa Quarts de nou de Televisió de Catalunya. Després de ser corresponsal de RAC1 a l’Alt Penedès, fa cinc anys va incorporar-se als serveis informatius.

Després de cinc temporades dirigint i presentant el No ho sé, Agnès Marquès liderarà la nova etapa de Planta baixa de TV3, que canvia de presentador, d’horari i s’emetrà a les tardes. “Ara per ara és l’experiència de la meva vida”, va dir Marquès en el seu comiat del No ho sé, el passat divendres. Ara la periodista farà efectiva una excedència a la televisió pública catalana.

La de Marquès no serà l’única marxa de RAC1. Xavi Sierra l’acompanyarà a Planta baixa. A més, Mar Poyato cedirà la corresponsalia de RAC1 a Madrid a Arnau Mañé després de cinc anys.