El grup de comunicació Antena 3 ha decidit potenciar els serveis informatius com a eix estratègic de la seva activitat, motiu pel qual ha creat una nova direcció general que s’uneix a les cinc ja existents de televisió, ràdio, publicitat, multimèdia i cinema.

Aquesta nova divisió, de nom Antena 3 Noticias, serà dirigida per l’actual directora d’informatius, Gloria Lomana, que s’encarregarà de gestionar tots els recursos de la cadena en matèria informativa (redacció, producció i realització).

Amb aquesta nova direcció general, que es posarà en marxa aquest mes de maig, es busca una gestió específica de l’activitat informativa en coordinació amb la resta d’àrees del grup.

Antena 3 vol aplicar així una organització “més eficaç i àgil dels recursos informatius en televisió, una millor capacitat d’adaptació al nou i complex entorn d’informació multimèdia, i un major potencial i autonomia per al desenvolupament de nous projectes, dins i fora del perímetre de la companyia”.

Segons assegura Antena 3 en un comunicat, l’elevació dels serveis informatius a la categoria de direcció general no té vinculació amb la futura absorció de La Sexta.