Aquest dijous es farà pública la tercera onada de l’EGM Baròmetre Catalunya, fruit de l’acord de col·laboració entre l’Associació per a la Investigació de Mitjans de Comunicació (AIMC) i la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC), el qual va entrar en vigor a principis d’any.

En aquesta tercera remesa d’audiències dels mitjans a Catalunya, com en les dues anteriors, no es presentaran xifres de revistes i publicacions periòdiques de proximitat, ja que no ha passat un any des de la posada en marxa de l’acord i no hi ha prou volum de dades, doncs el comptador es va posar a zero l’1 de gener i anteriorment l’EGM no les auditava.

Per la mateixa raó, en aquesta tercera onada de l’EGM Baròmetre tampoc hi haurà dades separades dels diaris que tenen edicions en català i castellà (La Vanguardia, El Periódico, Segre).

Així doncs, per tornar a disposar de xifres de revistes i publicacions periòdiques de proximitat, i de les edicions en català i castellà dels diaris esmentats, caldrà esperar a la primera onada del 2014.