A partir d’aquest dilluns, la periodista Ariadna Oltra presentarà el Telenotícies vespre de TV3 juntament amb l’editor de l’informatiu, Ramon Pellicer. Oltra substitueix Raquel Sans, que deixa el TN per la seva pròxima maternitat.

Llicenciada en Periodisme per la UAB, Ariadna Oltra fins ara era presentadora del canal 3/24. A TV3, el 2008 va presentar, juntament amb Espartac Peran, Els matins d’estiu, i a partir d’aleshores, ho ha fet successivament el 2009 i el 2010, amb Jordi Eroles i Pol Marsà. També va presentar Els matins al costat de Josep Cuní durant quatre mesos.

A més, Oltra ha participat en especials informatius com els de la presa de possessió de Barack Obama, la manifestació del 10-J contra la sentència de l’Estatut, els especials del Papa, les passades eleccions del 28 de novembre i la transmissió de la presa de possessió del president de la Generalitat, Artur Mas.

Abans d’incoporar-se a TV3, Oltra havia treballat a Localia, Ona Catalana i Canal Set, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana.