Victoria Martín i Nacho Pérez-Pardo, creadors i directors de ‘Problemas del primer mundo’.

El grup Atresmedia prova sort en el format multiplataforma amb l’estrena del programa d’humor Problemas del primer mundo per a les seves tres marques dirigides al públic jove: Neox, Flooxer i Europa FM.

L’espai s’emetrà els diumenges en format digital i radiofònic (adaptat a cada mitjà), i el divendres s’oferirà una edició especial a la TDT. Victoria Martín i Nacho Pérez-Pardo són els creadors i directors de Problemas del primer mundo, que està produït per Fotograma 25.

El programa pretén riure’s de les obsessions banals que sorgeixen quan es tenen les necessitats bàsiques cobertes, i cada programa tindrà una temàtica pròpia: la bellesa i el culte al cos, els diners, les xarxes socials, les mascotes, la vellesa o la fama són algunes de les qüestions que s’abordaran.

L’espai el presenta Victoria Martin i comptarà amb la col·laboració d’humoristes com Pilar de Francisco, Miguel Campos, Percebes y Grelos o Los Vengamonjas, entre d’altres. A més, cada episodi tindrà un convidat: els dos primers són Ignatius Farray i Esty Quesada.